plisy szczecinW ostatnim czasie bardzo dużym zainteresowaniem wśród klientów cieszą się nowoczesne rozwiązania okienne - w tym m.in. rolety rzymskie, żaluzje drewniane czy plisy. Szczecin jest głównym obszarem działalności naszego przedsiębiorstwa - tu projektujemy oraz wykonujemy rozwiązania okienne do domów, mieszkań, a także różnego rodzaju biur i innych budynków użytkowych. Wszystkie nasze klasyczne i nowoczesne osłony okienne wykonane są z bardzo solidnych materiałów, objętych gwarancjami producenta. Wykonujemy na zlecenie klientów osłony o różnych wymiarach, a w przypadku niektórych typów osłon jesteśmy w stanie zaoferować bardzo szeroki wybór materiałów i kolorów - na przykład na popularne plisy. Szczecin jest dla nas bardzo chłonnym rynkiem z uwagi na duże zainteresowanie montażem osłon wewnętrznych i zewnętrznych w nowo budowanych domach i mieszkaniach. Oferujemy ciekawe projekty oraz szybką realizację prac montażowych. Prezentacja niektórych rozwiązań znajduje się na stronie naszego przedsiębiorstwa.

Dodane: 2020-01-30

Kategoria: Serwis