Automatyzacja harmonogramów dla firm transportowych

brak zdjęciaKażda firma przewozowa, realizująca powierzone zadania na liniach regularnych do 50 kilometrów, musi mieć świadomość obowiązujących przepisów prawa, na temat czasu pracy zatrudnionych kierowców, na czym polegają cykle czy kiedy możliwe jest przeprowadzenie przerwy i jaki jest minimalna długość jej trwania. W sposób automatyczny, harmonogram czasu pracy kierowcy, uwzględniający wymienione elementy, przygotujemy dzięki opcjom i modułom w oprogramowaniu Detlon, wysoko ocenianym przez dotychczasowych użytkowników. Harmonogramowanie rozkładu jazdy i działalności kierowców, rozliczanie paliwa analiza tachografów cyfrowych, to następne opcje dla tego programu, zyskującego sukcesywnie na popularności wśród krajowych firm transportowych. Wykonany na podstawie aktualnie istniejących norm, harmonogram czasu pracy kierowcy, jest też doskonałym rozwiązaniem, na potrzeby ewentualnej kontroli instytucji do tego upoważnionej. Przedsiębiorstwa komunikacji miejskiej też w dużej mierze korzystają z tych rozwiązań.

Dodane: 2020-02-11

Kategoria: Serwis