Dziennikarstwo i inne kierunki dla każdego.

http://wwsh.edu.plWybierając kierunek studiów należy kierować się przede wszystkim swoimi możliwościami, zainteresowaniami i talentem. Ci, którzy lubią zbierać materiały, przeprowadzać wywiady i pracować nad artykułami prasowymi mogą skorzystać z naszego profilu i zapisać się na dziennikarstwo. Warszawa to jedno z miejsc, gdzie uczelnia oferuje taki profil kształcenia zapewniając gruntowne przygotowanie do pracy w zawodzie. Na naszym kierunku każdy student będzie miał możliwość przygotowania się do projektowania artykułów, prezentacji wyników pracy, pokarzemy również na czym polega skutecznie przeprowadzony wywiad z rozmówcą. Nasza uczelnia udostępnia dwa tryby nauki - studia dzienne i płatne studia zaoczne. Na obu profilach uczymy tego samego, gwarantując profesjonalne kształcenie na profilu dziennikarstwo. Warszawa to obszar, na którym bardzo łatwo się z nami skontaktować, to również tutaj prowadzimy dodatkowy nabór na niemal wszystkie dostępne w placówce kursy. Zachęcamy do rozważenia naszej propozycji.

Dodane: 2019-08-27

Kategoria: Nauczanie