osiowanie wałówSpecjalistyczne prace dla branży przemysłowe to specjalność naszego przedsiębiorstwa. Chodzi przede wszystkim o wykonywanie kilku kategorii usług - takich jak montaż rurociągów, wentylacji przemysłowej, osiowanie wałów czy spawanie różnego rodzaju elementów konstrukcyjnych. Jesteśmy w stanie wykonywać zarówno drobne prace, jak też działać jako generalny wykonawca wysokiej jakości konstrukcji i instalacji budowlanych czy przemysłowych - w szczególności chodzi o różnego rodzaju projekty ze stali. Osiowanie wałów czy montaż instalacji przemysłowych to obszary, do których niezbędne jest ekspercka wiedza. Na bazie outsourcingu jesteśmy w stanie polecić klientom biznesowym wysokiej klasy fachowców do wykonywania różnego rodzaju prac. Tego typu forma współpracy jest bardzo atrakcyjna i pozwala elastycznie dostosować zadania do potrzeb naszych klientów. gwarantujemy bardzo korzystne warunki cenowe na realizację naszych usług montażowych. Jesteśmy otwarci na stałą współpracę z klientami przemysłowymi.

Dodane: 2019-08-27

Kategoria: Budowlanka